Big Island of Hawaii Region SCCA Solo Autocross

Sunday, Oct 17, 2021 at 9:00am to Tuesday, Nov 16, 2021 at 3:38am

  Website

Drivers  will need to be registered, sign waivers, put on wrist bracelet, have car and helmet inspected by tech and have numbers/ tires on car prior to Drivers Meeting at 9AM

We aim to provide each driver with 4 runs in the AM and 4 runs in the PM, with fun runs after the event if time permits. Gates to the facility are locked by Hawaii County promptly at 5PM!

If you are not an SCCA member you can get sign up for a membership at http://www.scca.com.  Look for the "Join SCCA/Renew" link.  Non-SCCA members are welcome to compete too and part of your registration fee covers a weekend SCCA membership.

Schedule:

7:00AM Gates open.
7:45AM Registration opened (until 8:30AM – minutes).
8:00AM Equipment/Course setup begins (until 9:00AM – 60-minutes).
9:00AM Driver’s meeting (General, Safety, Work Assignments).
9:30AM Heat 1 – Morning (until 10:45AM – 75-minutes).
10:45AM Heat 2 – Morning (until noon – 75-minutes).

Noon Lunch (60-minutes).
1:00PM Heat 1 – Afternoon (until 2:15PM – 75-minutes).
2:15PM Heat 2 – Afternoon (until 3:30PM – 75-minutes).
3:30PM Fun Runs (optional, 30-minutes max. including registration).
4:00PM Event tear down (30-minutes).
4:30PM End of event.
5:00PM Main gate closed.

Registration Fees:

SCCA Members Pre-Register - $25.00
SCCA Members Day of Event - $45.00    

Non-SCCA Members Pre-Register - $40.00       
Non-SCCA Members Day of Event - $60.00

Note: Please review special event instructions due to COVID-19 restrictions and guidelines by the SCCA and Hawaii County Parks & Recreation:  http://www.bigislandscca.org/covid-19-guidelines-for-bihr-scca/

No spectators will be allowed at the event.

For more information about our events, how to prepare, what to bring, etc. please see the "Resources" section of our website:  http://www.bigislandscca.org/resources

Click Here for registration...

Type in your Search Keyword(s) and Press Enter...